Bursdagsfeiring på hyttetur

Fredag og lørdag har vært utrolig fine dager denna uka! Jeg hadde bursdag på fredag, og Heming overrasket meg med hyttetur! Vi dro dit på fredags formiddag, stoppet på Rema 1000 og kjøpte alt som var godt, kom frem til hytta og lagde verdens beste pizza! Nei, jeg overdriver ikke. Se bare!
112

Så på film, Shopaholic (anbefales ikke på det sterkeste, akkurat) og College (anbefales overhode ikke - frarådes faktisk).

Jeg fikk gaver!
171
Disse skoene fra Banana Republic

172
Denne toppen fra Espirit

168
Og denne trusa fra Stella McCartney

Dere kan tro at jeg ble glad! Alt er visst kjøpt i London og det er også denne toppen fra Punkyfish (en av mine favorittbutikker i London) som Heming kjøpte til meg i feriegave når han hadde vært der i sommer:
175
Fisken har en flekk på seg og den er krøllete, men det er bare for at jeg har brukt den.

Når vi la oss var jeg overbevist om at det var fult av både spøkelser og edderkopper i hytta, og i og med at jeg er redd for begge deler nektet jeg å gå noe sted alene og fikk Heming til slippe ut (slippe ut - ikke drepe) alle edderkopper og alt som ligner på edderkopper før vi kunne sove. Frykten min var oppriktig, ettersom at det var ei spinnkjerring som krøp over hånda hans bare sekunder etter vi hadde lagt oss ned, og det er ei vannpumpe i kjelleren som lett kan forveksles med onde ånder.

Etter en god natts søvn og overraskende frokost ble jeg fortalt at vi skulle på fjelltur, og som det friluftmennesket jeg er -haha- ble jeg kjempelykkelig over denne nyheten. Jeg gledet meg i hvertfall til å komme fram! Selve turen var ufordragelig slitsom! men vi så mye fint!
 114
En slik  liten hyttesak hvor folk kan søke ly, som jeg ikke husker hva heter

116
Tøffe menn omringet av rosa blomster

123
Vann som vi kunne bade oss i

Vel nede igjen skulle vi grille, vi laget verdens beste grønnsaksblanding i plastfolie og grillet maiskolber, regn er ikke å komme utenom når det skal grilles, men det gikk bra. Er man på hyttetur, så er man på hyttetur!

Det var heldigvis først på turen hjem at det virkelig begynte å pøse. Alt i alt kan vi vel si at det er den beste turen jeg har vært på, og desidert den beste bursdagen jeg noen gang har hatt!
1352 kommentarer

Kristine

10.aug.2009 kl.00:16

så koselig turen hørtes ut daa :)
stilig blogg du hadde ordna deg og ^^,

stueloff

10.aug.2009 kl.03:24

Takk, Kristine! :)

Skriv en ny kommentar

stueloff

stueloff

17, Målselv

Kategorier

Arkiv

hits