TL Design for alltid

Idag var jeg på Finnsnes, og jeg som er en flittig forbruker av neglelakk måtte jo også bytte ut denne med produkter som ikke er dyretestet. naturligvis falt valget på TL Design, ikke bare for at Finnsnes er verdens minste by og at de antakelig ikke hadde noen andre neglelakker som ikke støtter dyretesting, men for at TL Design allerede er ett av mine desidert favorittmerker i denne kategorien. Så da kjøpte jeg altså, tre neglelakker i fargene Himalayas, Cleopatra og Marylin Monroe, en pakke med en base coat, en top coat og to neglelakker i fargene Iceland og Norway, pluss en neglelakkfjerner.
img5319

img5321

Her har jeg på meg fargen Cleopatra, beklager dårlig påførsel og mye blitz, men fargen er i hvertfall utrolig fin.

9 kommentarer

<3 ANITA

13.aug.2009 kl.03:10

Neglelakk er digg :-D

senoreng

13.aug.2009 kl.06:57

æ trur du drit penga... syns du kjøpe dæ nåkka nytt kvær dag.

Julie

13.aug.2009 kl.14:45

Va nu bare to daga på rad :P dessutn har æ akkurat fått lønn! men nu e det stopp førr ei stund.. Skifta bank idag og får ikkje det nye kortet før om ei uka! =S
Herlig blåfargen! Fin blogg, også:)

Vilde W - SPØRSMÅLRUNDE

13.aug.2009 kl.16:38

Hahaha, stilig navn på bloggen! stueloff :D

Natalie

14.aug.2009 kl.00:33

Aldri hørt om TL design jeg, bryr meg fint lite om merkene på neglelakken. Hehe

Katrine

14.aug.2009 kl.04:20

wihi :D see det loenner seg aa vaere vegetarianer! Naa, det kan ta litt tid foer jeg faar tak i greiene, og ikke minst foer jeg faar sendt det, og jeg er i England saa det tar en stund foer det kommer i posten. MEN i mellomtiden kan du jo finne ut hva slags shampoo du vil ha!
http://tarasmith.com/HairCareRange/shampoos.asp sender med balsam til den fargetingen du vil ha og.
Vil du foressten ha spray greie naar det gjelder deodoranten, eller rullegreie ( MUULGI de er utsolgt for akkuratt den deodoranten, MEN jeg skal alltids skaffe en til deg.

Saa bra at du ville ha det ;D jeg blir glad av aa gi bort ting saa naa gjoerde du meg glad. Jeg sender deg en komentar naar jeg har faatt tak i greiene. Hvis du vil kan du ha bedre kontakt med meg paa katrineclarke@live.co.uk

Piiito

14.aug.2009 kl.16:28

Stilig neglelakk, eeeelsker neglelakk :D

mycupcake

18.aug.2009 kl.12:48

den så veldig fin ut.

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

17, Målselv

Kategorier

Arkiv

hits