Pakke OG brev i posten!

Både brev OG pakke! Er jeg populær, eller? Ok, så hadde jeg bestilt pakken fra bokklubben, men det stryker vi bare ut. SÅNN!
Pakken bestod av fem bøker i en unødvendig stor eske som jeg ikke tok bilde av, av den grunn at den ble kraftig maltraktert under åpningen - May it rest in peace, og la oss alle huske den som den hele, stolte og svære esken den var. Men innholdet så ihvertfall slik ut:
img5998
Det dere ser her er Appelsinpiken, Kabalmysteriet, I et speil, i en gåte, Sofies verden og Sjakk matt - alle av Jostein Gaarder. Dere får også en bonus på det nuppete lakenet mitt, rotet ved siden av senga og en brøkdel av beina mine - Åh Gud, det blir jo rene pornobloggen, det her!

Men nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg har kjøpt så mange bøker av Jostein Gaarder. Vel, det er av den enkle grunn at han er en helt fantstisk forfatter, han er dessuten litt av en joker og mitt forblide.

Og nå tenker dere kanskje "Men Julie, Jeg trodde du akkurat hadde lest Sofies verden!" Og det har jeg. Men når jeg leser en veldig god bok, så blir det sånn at jeg er nødt til å kjøpe den. Og kom ikke å si at jeg er alene om det! Og til de av dere som bare sitter å kniper etter å få lese den anmeldelsen jeg lovte dere for et par inlegg siden (jeg vet dere finnes), slapp av, den kommer!

Nå holder jeg forresten på med denne boka her:img6006

Og jeg sier dere, bedre underholdning skal en lete lenge etter! Det eneste som er dumt med den er at den er litt vanskelig å lese i offentligheten, der det befinner seg en stor risiko for plutselige latterbrøl og knising fra leserens side og rare blikk og unnvikende oppførsel fra andres.

Og nå over til den andre overraskelsen som lå i postkassa (og denne fikk faktisk plass i postkassa, i motsetning til monsteret over). Jeg fikk brev ifra den søte tullen her:
synnv
Klassen er ikke den samme uten.

Hun er utveklingsstudent i England i et helt år! Det var så fint å få brev fra henne at jeg nesten måtte sippe litt. Savn er tøft. Hvis dere vil lese bloggen om hvordan året hennes er og blir trykker dere her.

Og hvis dere er interessert i hvordan folk har det i utvekslingsårene sine i utlandet, eller bare vil lese flere megasøte blogger så kan dere kikke på denne og denne, det er to jenter i klassen min som begge har forlatt oss for USA, og inrømmer at de trives.

img6033
Gjett hva hun skal få hos meg!

8 kommentarer

Silent

10.sep.2009 kl.23:29

Sv: Takk for det!

ainaa.

11.sep.2009 kl.07:05

sv; Haha, supert! Takk :)

msnordby

11.sep.2009 kl.22:08

Elsker å få post!:) Alt utenom regninger selvsagt :P

<3 SANDRAH

13.sep.2009 kl.13:51

Bøker :-) Ååå, jeg digger det!

johanne marie

13.sep.2009 kl.15:20

så gøy :):)

hilsen johanne marie

Elise har alltid rett

13.sep.2009 kl.19:26

Julie, vi får sende en kurv med norsk godteri! ho skreiv akkurat det samme til meg :)

Julie

14.sep.2009 kl.03:32

Ikkje dumt! :D

makeupandhoney

14.sep.2009 kl.09:38

Jeg elsker klærne i denne kolleksjonen! Showet gir meg derimot mer en høstfølelse enn vår.

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

17, Målselv

Kategorier

Arkiv

hits