Karla's Closet vs. Sea of Shoes

Følg min blogg med bloglovin Både Karla's Closet og Sea of Shoes er store, inspirerende moteblogger. Begge har smak for vintage-klær og kjente designermerker, de vet å kombinere det rett og har fått mye publisitet for sine utsøkte, men akk så forskjellige stiler.

Karla's Closet
karlas closet 4karlas closet 11
karlas closet 3karlas closet 6
karlas closet 14karlas closet 10

Sea of Shoes
sea of shoes 1sea of shoes 13
sea of shoes 4sea of shoes 11

sea of shoes 7

Så nå er da spørsmålet: Hvem er din favoritt?

14 kommentarer

Elise

14.sep.2009 kl.16:14

Sea of shoes er definitivt min favoritt hun bruker mer farger, og har en mye mer livlig stil, mens Karla's closet er mer tidløst og klassick. Fakstisk liker jeg begge veldig godt ;) Fin blogg forresten : D

Elise

14.sep.2009 kl.16:24

Sv: takk foe den koselige kommentaren :-D

KKS

14.sep.2009 kl.16:47

kan ikke velge mellom de to da, er blandt favoritt bloggene mine:)

Ronja Gujord

14.sep.2009 kl.17:02

SV: Gad, så oppgitt jeg blir av slike kommentarer. Vi lever i 2009 og cirkus er ikke det samme det var for 30 år siden. For det første tar vi avstand fra både kameler og elefanter. For det andre - hvordan kan du komme og påstå at dyrene våre blir slått med kjepper og at dyrene gjør ting som ikke er naturlige for dem? Om du har dyr selv regner jeg med at du vet hvor gøy dyrene syns det er å vise seg fram og lære nye triks? Dessuten blir alle dyrene våre klikkertrent noe som (om du har peiling) innebærer null slag eller harde ord. Dessuten er ingen av dyrene innelåst men går ute hele dagen - kattene, hundene og grisen går helt fritt. Hvordan kan du kalle det dyreplageri?

Nina Katrin Jensen

14.sep.2009 kl.17:41

Likte dem begge! Jeg er mer en fargeperson, men likte vell Karla's Closet best :)

Mimmi

14.sep.2009 kl.18:06

karla's closet! :)

ELVIRA DAHL<3

14.sep.2009 kl.18:12

Kul blogg!:))

Vil du at jeg skal annbefale bloggen din? :D
sjekk ut www.elviriadahl.blogg.no

Empress Mary Capet

14.sep.2009 kl.18:16

Det er så og si umulig å velge mellom dem rett og slett :3
Jeg er trés, trés, trés misunnelig på garderobene til dem begge!
Så hvis dere hører om innbrudd hos en av dem, ikke si noe da ;D

MargreteMyhr

14.sep.2009 kl.18:24

Karla's closet
SV: Jeg har overbevist svært mange om vårt gode dyrehold (merk: både NOAH og WWF blant annet) som selv har vært hos oss og sett dyrene med egne øyne. Dessuten er cirkusplassen åpen hele dagen så hvem som helst kan komme og se på dyrene også under trening. Om du aldri har besøkt oss så fatter jeg ikke hvordan du kan komme å si det du sier. Det er ikke jobb for dyra, men lek. Det er en utrolig stor forskjell.
SV: Jeg har skjønt at det ikke er noen vits å fortelle deg hvordan dyrene våre har det for du kommer uansett aldri til å besøke oss å vurdere med egne øyne. Jeg vet godt at det finnes cirkus som ikke behandler dyrene sine bra, men slik er det med alt dyrehold i verden. Om du ser det på den måten at vi støtter cirkus som behandler dyrene sine dårlig så blir det akkurat det samme som å si at du støtter privat dyremishandling dersom du har hund. Jeg vil selvfølgelig ha ungdommer på mitt cirkus, andre gir jeg egentlig en lang f i for hva de driver med er ikke min sak. De har mottat mail fra meg angående hva jeg syns om elefanter på cirkus, så jeg har gjort mitt når det gjelder de andre.
SV: På hvilken måte er hold av "underholdningsdyr" og hund forskjellig? Dyrene på cirkuset er jo dyr de også og trenes og behandles som dyr. Det er aldri noen garanti for at folk behandler dyrene sine bra, men i Norge har vi mattilsynet som kontrollerer og passer på alle cirkusene. Og ulikt besøkene de gjør i privathjem sier de ikke fra når de kommer til oss. Men - vi har aldri mottatt en negativ report tilbake rett og slett fordi de har sett hvor godt dyrene har det. Jeg ser ikke på dyrene mine som underholdningsdyr, selv om det er slik du kategoriserer de. Og til opplysning - jeg kommer aldri til å gå dyrefritt - for hvorfor skulle jeg det?
SV: Hva, påstår du at dyrene mine ikke er kjæledyr? Det er det verste jeg har hørt. Du får det til å høres ut som jeg kun har dyr for å bruke de i underholdningen!
Og for å si det på en annen måte da - hadde jeg ikke holdt på med cirkus så hadde jeg lært dyrene mine akkurat de samme tingene, for det er ingenting unaturlig med det de blir lært. Men ja, vi blir aldri enige. Jeg kan forstå ditt syn, men jeg kan ikke forstå at du ikke er villig til å faktisk se behandlingen med egne øyne.
Jeg er fast leser av begge, men Karla er min favoritt:-)
SV: Takk:)

Skriv en ny kommentar

hits