Tør å være annerledes*

*Tør å bruke klisjéer.

Jeg har alltid trodd at stilen min ikke egentlig er så unik, og at det er på grunn av at jeg bor på et lite tettsted i Nord-Norge at folk sperrer opp øynene. Men etter å ha utforsket bloggnorge de siste ukene, forstår jeg jo at jeg må være ganske spesiell på landsbasis. På nesten alle outfitpostene jeg har sett på på blogg.no har det gått i de samme klærne, samme sminken og samme hårfrisyren. Jeg er lei av å gå igjennom blogg etter blogg med akkurat den samme jenta avbildet på samtlige. Den norske moteverdenen har rett og slett satt seg fast i et utrolig kjedelig mønster (striper, om du vil), og det gjør meg så forferdelig trist. Alle klamerer seg til det som er trygt, og det er jo lett nok å forstå, men er det virkelig vits å lage en moteblogg da?

Ikke misforstå, det finnes folk som har noe spesielt med stilen sin, her vil jeg gjerne trekke fram både Christina Fraas og Christine aka Cecekaa, og flere, så all respekt til dere!

Så nå vil jeg gjerne høre fra noen med unik stil. Som kler seg i det som er fint for at det er fint. Dere er en sjelden rase, og jeg er lei av å jakte etter dere. Så hvis du mener at du ikke kler deg som alle andre og er fornøyd med stilen din, legg igjen en kommentar! Og hvis du har noen innvendinger på dette innlegget, ja da kan du også legge igjen en kommentar!
img6202 2

11 kommentarer

Marte Kristine

14.sep.2009 kl.22:22

Jeg skjønner godt hva du mener. Jeg har en stil som er ganske lik de fleste andre jenter sin stil, men jeg har ei god venninne som ikke bryr seg om hva andre sier om klesstilen hennes og det er så sinnsykt kult! Jeg har ikke sett noen andre som har den stilen som henne. Hun syr sine egne klær og er ei skikkelig fargerik og herlig jente. Det er alt for få som tør å skille seg ut fra mengden. Jeg syntes det er kult at du er en av de som tør det! :)

Purply

14.sep.2009 kl.22:39

Jeg skjønner hva du mener, og jeg er enig i det du mener. Når jeg ser meg rundt her jeg bor går alle i like klær, det er så utrolig kjedelig å se på. Og med det samme vet man med en gang at det er mange som ikke tørr å gå i det de egentlig vil gå i; bare fordi resten går i det samme som de andre. Har også merket at folk på et tettsted ikke klarer å bli vant til nye stiler, jeg personlig går ganske mye i svart - og om jeg skal være ærlig kan jeg bare si at det er mange som ikke klarer å bli vant til det og ''sperrer opp øynene'', ja. Må bare si at jeg likte stilen din utrolig godt!

Cathrine

14.sep.2009 kl.22:45

Jeg er så utrolig enig med deg! Hvor mange ganger skal man egentlig se tights, hettegenser og singletter.......

Awesome med egen stil!

Heming

14.sep.2009 kl.23:17

Go checks! Your time has come to shine.

msnordby

15.sep.2009 kl.00:49

sv: Jess, er ikke sjokkerende det, er som forventet!

Maria - The New Yorker

15.sep.2009 kl.11:10

Veeldig enig :) Liker støvlene dine :) Liker bloggen din jeg.

Jeg linker til deg:)

Christina

15.sep.2009 kl.16:05

SV: hun er det :) veldig bra innlegg forresten :)

marta

15.sep.2009 kl.20:43

veldig enig med deg! Sykt kult hår du har!

Beate

17.sep.2009 kl.19:01

Det e jo det jeg sier Julie! Du er en utrolig beundringverdene person, hadde bare alle vært som deg når det kommer til slikt! Viser bare hvor utrolig sterk personlighet du har, jeg liker det! <3
sv: tusen takk (:

må si jeg likte bloggen din!

M

19.okt.2009 kl.12:08

hjartesmil.blogg.no!

Skriv en ny kommentar

hits