Han lærer englene å danse dirty i himmelen

Patrick Swayze vil alltid bli husket for sin utstråling, sjarm og talenter. Han kunne både spille, danse og synge, og han var og er en av mine store helter. Han utrettet utrolig mye i livet sitt, også når det gjelder veldedighet, han var et utrolig godt menneske, og jeg er sikker på at han danser i himmelen med Audrey Hepburn og Marilyn Monroe til sanger spilt av Johnny Cash og Elvis i skrivende stund.
patrickswayze

Han måtte slite lenge med kreften, jeg var så sikker på at han ville bli frisk. Patrick Swayze kan jo klare alt. Men noen ting klarer ikke en gang en person som klarer alt. Jeg er sikker på at han er lettet over å slippe å ha det vondt mer, selv om det ikke finnes tvil om at han ville utrettet mye mer enn han gjorde hvis sykdommen aldri hadde rammet ham.

Hver kveld resten av uka vil jeg se en film med Patrick Swayze i, jeg vet ikke om jeg gjør det for ham eller meg selv, men det spiller forsåvidt ingen rolle. Begynte med herligheten av en film Dirty Dancing, den har aldri vært så trist som den var idag. Og i morgen blir det Ghost. Så får vi se resten av uka, har i hvertfall valgt meg ut noen.
dancing460
Filmene han spilte i har gitt ham evig liv i fansens hjerter. Hvil i fred.

5 kommentarer

R.I.P.

senoreng

16.sep.2009 kl.10:06

SV: Slemt, hva da? ö

Tone Bø

16.sep.2009 kl.16:31

Er så trirst når folk dør. Selv om du ikke kjenner dem engang. Men på en måte så føler man jo at man kjenner en som man har sett i masse filmer osv.
SV: tusen takk, det var koselig ;) Hehe, er ikke helt sikker. Var noen som hadde litt andre meninger...

Victoria

16.sep.2009 kl.20:21

Ja, hvil i fred!

joakim

17.sep.2009 kl.23:34

R I P ! Han så ikke frisk ut på slutten azz.. Stakkar :(

Skriv en ny kommentar

hits