Dyrevennlige Bloggere

Hilde Christina har startet et nytt og spennende prosjekt. Det heter Dyrevennlige Bloggere og går ut på å spre budskapet om dyrs rettigheter og få folk til å engasjere seg mer i dyrevern. Jeg syns dette virker som et utrolig god idé og meldte meg selvfølgelig inn med det samme, det håper jeg dere også gjør!

Så hvis du har en blogg,  bryr deg om dyr og er villig til å gå foran som et godt eksempel, trykk på ikonet til høyre eller under!


Dette bringer meg også til mitt nye prosjekt. Som noen kanskje fikk med seg så bestemte jeg meg i sommer for å slutte å bruke dyretestede produkter, og jeg har intill nylig klart å holde ut med én mascara, én mineralfoundation og én svart kajal utav sminke (ikke spør meg hvordan jeg klarte det), men jeg har nå begynt å bygge opp samlingen min igjen, og denne gangen totalt dyrevennlig. Poenget mitt er at jeg har tenkt til å anmelde diverse produkter og merker, for å vise dere at man kan faktisk ha en kjempefin sminkesamling og fortsatt være dyrevennlig. Jeg skal begynne med merker som Gosh, E.L.F., Lime Crime og Coastal Scents, så får vi se hvor ferden bringer oss etter det. Stay tuned!

3 kommentarer

Ingrid Helene Jurs

10.nov.2009 kl.02:55

virker som to gode prosjekter som er igang:) Merker som Chanel, Clarins og Estee Lauder tester heller ikke på dyr!:-)

Silje

10.nov.2009 kl.08:39

Way to go! :D

Isa IsaDora

10.nov.2009 kl.13:12

Så bra! n_n

Skriv en ny kommentar

hits