Lime Crime

For alt for lenge siden fortalte jeg at jeg skulle begyne å teste sminke som ikke er testet på dyr, jeg bestemte meg for å kaste alt jeg hadde av ikke-dyrevennlige produkter, og satt igjen med minimalt. Jeg lovte at dere skulle få være med på gjenoppbyggelsen av sminkepungen min, og første del kommer her.

Dette er Julie tester dyrevennlige produkter, del 1.

Først ut: Lime Crime

Lime Crime er et relativt nytt merke, startet av Doe Deere, jeg anbefaler alle å sjekke ut bloggen hennes. Hun har hittil kommet ut med 23 løse øyenskygger og ti leppestifter. I kolleksjonene er det sterke farger og sjokkeffekt som gjelder, jeg har kjøpt to øyenskygger og fire leppestifter, og skal vise dere alle sammen.

Leppestiftene hennes heter Candyfuture, den første jeg skal vise heter Countessa Flourencent, en skikkelig barbierosa farge. Det er den mist oppsiktisvekkende av dem jeg kjøpte, men fortsatt veldig sterk i fargen.


Dette er Centrifuchsia, og er en dypere rosafarge enn Countessa Flourencent, med mer rødt i seg.


Dette er My Beautiful Rocket. Jeg har aldri før sett en så orange leppestift som dette, du slipper det røde skjæret som ofte er å finne i orange leppestifter, noe jeg finner helt utrolig!


Perlen i samlinga går under det passende navnet No She Didn't, det er den mest fantastiske blå leppestiften du kan tenke deg. Jeg har enda ikke funnet en passende anledning til å bruke denne offentlig, og Gud vet om jeg noen gang vil finne det, men den er så herlig at en bare kan bruke den hjemme når man gafler i seg popcorn til Breakfast at Tiffany's og blir sent rett til syvende himmel.


Design kan ha mye å si for om jeg kjøper sminke eller ikke, og kan gjerne være den avgjørene faktoren. Disse leppestiftene hadde jeg nok kjøpt uansett, men designet gjorde meg ikke mindre sikker, akkurat. Leppestiftene kommer i en rosa tube med en glitrende enhjørning på ene siden og "Lime Crime" på den andre.
Det som gjelder for alle leppestiftene er at de sitter utrolig godt, har et sinnsykt dekke og tørker ikke ut leppene. De er matte, men ser flott ut med gloss også. Fargen kommer på i akkurat samme farge som den er i tuben, noe jeg er utrolig fornøyd med.

De løse øyenskyggene heter Magic Dust, jeg kjøpte to, Dragon Scales og Fairy Wings.
Dragon Scales er en sjokoladebrun farge med sølvglitter i. Det er overraskende pent, både som øyenskygge og eyeliner. Fargen er noe en kan forestille seg at en fe fisker opp fra tryllestøvpungen sin, og man føler seg nesten litt magisk med den på øyelokkene.
Fairy Wings er en hvit øyenskygge med rosa skimmer i, som ikke vises noe særlig på bildene, men det kommer veldig godt fram i virkeligheten. Den er veldig fin å blande med litt lippgloss, hvis du vil at leppene skal skinne litt ekstra.


Igjen, nydelig design med en enhjørning på lokket.


Det som er å si om Øyenskyggene er at de er veldig sterke i fargen, det er viktig med en god base når du tar dem på, for de vil garantert drysse litt.

Alt i alt er jeg superfornøyd med alt jeg kjøpte, jeg har tenkt til å sende en til bestilling om ikke så alt for lenge, denne gangen på noen av de mer nøytrale fargene deres. Sminken er litt dyr, leppestiftene koster vanligvis 16$ og øyenskyggene 12$, men for øyeblikket er det julesalg på hele butikken, så det er lurt å bestille nå. Pakken ligger nok i postkassa di ganske raskt fra du bestilte dem.

Jeg håper noen fant dette innlegget til hjelp, eller i det minste interesse. Jeg vil gjerne høre deres meninger om sminken.

7 kommentarer

CHRISTINAFRAAS

22.des.2009 kl.09:58

FANTASTISK! Er definitivt forelsket i alle leppestiftene og vil kjøpe meg noen selv når jeg får lønn :) spesiellt den blå, selvom jeg som du sa - ikke har noe å bruke den til, bare alene. Men det er verdt det, og genialt navn. Konklusjon: RAWRRR!

Marthe

22.des.2009 kl.11:02

Wow, nydelig. Elsker leppestiftene og du er virkelig kjempepen.
wow, jeg elsker turkis så de turkise leppene var smashing synes jeg..men syns jeg ikke er rette personen til å bruke den :/

Karoline S.

28.jan.2010 kl.11:04

Wow, nydelige farger! Hvor mye kostet toll og frakt?:)

Stueloff

29.jan.2010 kl.02:28

Karoline S.: Det som er så fint er at det ikke er toll på sminke! Frakten ligger på ca 60 kr (10 dollar).

Martotopia

30.jan.2010 kl.09:49

M, kjempefin den rosa! Du er heilt utruleg vakker!

Rebecca

15.des.2010 kl.22:02

Lime Crime pakker bare farger hun har kjøpt fra en wholesaler (TKB Trading) og øker prisen med 400%. Jeg antar at leppestiftene hennes er Private LAbel, og ikke minst er de tørre og uttørrende. Jeg ble kjempetørr på leppene av å bruke No She Didn't, og det var OVER leppebalsam og etter skrubbing osv. osv.

For kjempeflotte cruelty-free produkter som faktisk er UNIKE og indie-skapt og ikke bare skamdyrt wholesale kan du sjekke ut Morgana Cryptoria, Hi-fi cosmetics, Shiro Cosmetics, High Voltage Cosmetics, SoBe Botanicals, Sugarpill (DER skal du se gjennomført image!), og mange, mange flere. Lime Crime er langt i fra verdt pengene når man kan kjøpe seg en pose som er tre ganger så stor som boksen fra LC med samme fargen for $1.50.

Skriv en ny kommentar

hits