Han skal alltid leve videre i kunsten

Tidlig i dag satt jeg og faren min og så på tv. Vi så på Star, hvor RAW viste motevisningen Alexander McQueen S/S 10, med det passende navnet "Plato's Atlantis". Pappa syntes kjolene og skoene var vulgære og overdrevne, mens jeg ikke var flau over å innrømme timene jeg har sittet på nett og siklet etter akkurat de plaggene. Det endte med at jeg gikk og skiftet fra det sukkersøte antrekket jeg allerede hadde valgt ut for dagen, og tok heller inspirasjon fra kolleksjonen til denne vakre moteskaperen. 


McQueen var på mange måter det som først fikk meg interessert i mote, og han har alltid vært favoritten innen klesdesignere. Når jeg så hans F/W kolleksjon for 2008 bestemte jeg meg for at jeg skulle gifte meg i den nydelige kjolen med påfugler, og eie minst ti andre kjoler fra samme visning. Han hadde alltid noe ekstra som andre designere ikke helt klarte å leve opp til. Om jeg en dag ikke føler for å jåle meg til så mye, og ikke aner hva jeg skal ha på meg, er det bare å google navnet hans og hodet fylles med inspirasjon og eksperimentell tankegang.
Alt over er fra S/S 10-kolleksjonen


Verden har mistet et enormt talent i dag. Tanker går til familie og venner av Alexander McQueen, og alle som satte pris på kunsten. Hvil i fred.


Mannen som aldri skuffet og alltid sjokkerte.


Brudekjolen min

6 kommentarer

ja han vil nok være et stort tap for moteverden... Hvil i fred..

CHRISTINAFRAAS

15.feb.2010 kl.23:11

<3

sv: var det kinesisk nyttårsaften også? haha, "travel" dag, yessur.

Aina

16.feb.2010 kl.03:24

Stilig! Den kjolen nederst var hvertfall utrolig tøff:D

iseliinvictoria

19.feb.2010 kl.07:34

sv: Blir for mye etter min mening

¢¾ milla

21.feb.2010 kl.20:59

de øverste skoene som lady gaga bruker i musikkvideoen sin bad romance, de er seriøst skumle xD men kjolen var fin da ^_^

moradiogjeg

25.feb.2010 kl.00:26

Hvis DET er kjolen du skal gifte deg i , så sier jeg ja. Jeg vil gifte meg med deg.

Skriv en ny kommentar

hits