Takketale

Jeg har nå tatt en viktig avgjørelse. Etter alt for lang tid borte fra bloggen har jeg endelig bestemt meg for å gi den litt oppmerksomhet igjen. Ikke bare litt, men mer enn den noen gang har fått (som forsåvidt fortsatt kan bety litt)! Jeg skal i hvertfall gjøre en nokså god innsats for å holde dette lune nettstedet i aktivt i en tid framover. I den anledning har jeg en del jeg må takke.


Kjære Bardufoss Videregående Skole. Takk for at du har gjort det andre halvåret av det andre skoleåret så miserabelt kjedelig, at du tvang meg til å gjenoppta enda en hobby, som om ikke brodere, lese bøker, skrive historier, sy, spille Pokémon og diktere alle andre i hvorfor alt de står for er feil, var nok!


Kjære Ricky. Takk for at du vier natt til 2. pinsedag til å holde meg våken, slik at jeg får mulighet til å skrive dette, beruset på overtrøtthet og Pepsi Max.


Kjære Weheartit.com. Takk for at du i et halvt år har latt meg bla gjennom bildene dine, og gitt meg trøst og håp gjennom ditt nydelige syn på verden.


Kjære Tromsø. Takk for at jeg brukte opp alle pengene mine i deg forrige fredag, slik at jeg nå trengte en aktivitet på internett som erstattet nettshoppingen jeg pleide å gjøre.


Kjære inspirasjon. Du har vært sårt savnet. Takk for at du kom tilbake.
(Takk til Weheartit.com en gang til, for at jeg får lov til å bruke bildene dine på bloggen min)


Kjære ultramegadårlige medbloggere som ikke kan stave, kle dere eller tenke det fnugg kreativt. takk for at dere spammer både min og deres egen blogg med dritt, sånn at vi andre må prøve alt vi kan for å opprettholde det vakre i bloggnorge. 

kjære flinke medbloggere. Takk for at dere beviser at det er mulig. Dere vet hvem dere er. 

Én kommentar

Synnév Noreng

24.mai.2010 kl.17:43

Søta <3 savne dæ!

Skriv en ny kommentar

hits